Over dit vastgoedkantoor

Knight Frank is één van de voornaamste vastgoedconsultancy bedrijven ter wereld, en is sinds de oprichting in Engeland in 1896 zelfs uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke speler in commercieel vastgoedadvies. In België richten onze activiteiten zich sinds 1973 voornamelijk op het begeleiden van investeringstransacties en traditionele makelaardij van bedrijfsvastgoed. Knight Frank adviseert zowel investeerders, ontwikkelaars als eindgebruikers doorheen de verschillende aspecten van vastgoedtransacties.

Wij maken gebruik van onze internationale en lokale marktkennis om klanten te ondersteunen met deskundig advies en weten ons hierin gesteund door een eigen schattingsdienst en beheersafdeling. Wij werken steeds met volle inzet en overtuiging om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de klant.

Knight Frank staat voor de hoogste kwaliteitsstandaard inzake professionalisme en integriteit, en dit zowel voor het begeleiden van transacties, voor consultancydiensten als het beheer van gebouwen. Onze uitstekende reputatie in deze domeinen hebben we opgebouwd door dag in dag uit het vertrouwen van onze klanten te verdienen.

Adres : Avenue Louise 143 bte 8 1050  Ixelles

BIV-nummer : 503.058