Terug naar de resultaten

L'Immobilière du Bien-Être

Over dit vastgoedkantoor

L'Immobilière du Bien-Etre is lid van het Property Partners makelaarsnetwerk met meer dan 260 agentschappen ten dienste van uw woning!
We zijn vooral actief in de provincies Waals-Brabant, Henegouwen en Namen. We hebben ook een nationale en internationale aanwezigheid.
Finalist 2022 van het beste agentschap in Waals-Brabant, ons doel is om u de meest complete diensten op de markt te bieden via de krachtigste tools: HDR-foto's, virtuele rondleidingen, video, drone, plannen, virtuele homestaging (voor / na renovatie, virtuele inrichting, enz.) ,... en nog veel meer!
U kunt ook profiteren van een efficiënt netwerk van meer dan 260 agentschappen (vooral in Brussel en Vlaanderen) en uw woning aanbieden aan al onze klanten.
Wij verzorgen alle aspecten van de verkoop van het vastgoed vanaf het 1e contact tot de ondertekening van de authentieke akte.
Met onze 28 jaar ervaring waarderen wij uw woning op basis van een uitstekende kennis van de vastgoedmarkt en de huidige trends. Onze specialisaties in aanverwante gebieden (architectuur, bouw, geobiologie, fen-shui, homestanging, coaching, communicatie, financiën, enz.) zorgen voor een complete prestatiestrategie en dit binnen hetzelfde bureau.
Genoeg om zen te blijven en in alle vertrouwen te zijn.
De verschillende aspecten van grondverkoop zijn een van onze specialiteiten. Onze technische vaardigheden in de bouw zorgen voor een betrouwbare ondersteuning met volledige kennis van zaken, of u nu eigenaar-verkoper of kandidaat-koper bent.
Kiezen voor L'Immobilière du Bien-Etre is:
- de veiligheid van een stressvrije begeleiding in elke fase met een terugkeer naar gezond verstand en menselijke waarden
- garandeert u volledige tevredenheid
Ook verzorgen wij de verhuur en/of het complete verhuurbeheer van uw woning. »

18 Panden

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 10 huizen
  • 5 gronden
  • 1 appartement
  • 1 garage
  • 1 office

Adres : Rue d'Incourt 37 1315  Opprebais

BIV-nummer : 506609

Website : www.immobienetre.be