Terug naar de resultaten

Living Stone Brussel

Dit agentschap behoort tot Living Stone

Over dit vastgoedkantoor

Living Stone, jouw vastgoedpartner in crime

Living Stone is een netwerk van lokale vastgoedexperts verspreid over verschillende regio’s in Vlaams-Brabant, Mechelen, Brussel en Ninove. Onze toppers gaan dag in dag uit tot het uiterste om een 360°-dienstverlening aan te bieden waarbij jij, de klant, je over niets meer zorgen hoeft te maken.

Samen groeien
Bij Living Stone staan we niet stil. Na de fusie tussen Pajota en het vroegere Living Stone, bleven we resoluut de expansiekaart trekken. We openden eerder al nieuwe kantoren in Tienen, Mechelen, straks strijken we ook in Hasselt neer. Niet enkel meer kantoren, ook meer mensen. Zo verbeteren we dagelijks onze service: van marketing tot boekhouding of juridische dienst, alles gebeurt in-house. Onze vastgoedexperts kunnen zich dus ook voor de volle 100% focussen op wat écht telt: jij, de klant.

Zeg niet vastgoedkantoor, zeg vastgoedhuis
Mi casa es su casa, zoals het gezegde luidt. Bij Living Stone willen we dat je je thuis voelt van zodra je door de deur wandelt. Onze kantoren zijn dan ook niet ingericht zoals bij de klassieke vastgoedbedrijven het geval is, we kiezen voor een huiselijke sfeer met menselijke contacten. Op die manier bouwen we echt aan een duurzame relatie met onze klanten. Zij zijn de ruggengraat van onze organisatie, en dat gevoel willen we hen ook meegeven. Ze voelen zich thuis bij ons en wij bij hen.

Luisteren, spreken, verbinden
Bij Living Stone hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Wij vinden het daarom zeer belangrijk dat onze experts klanten kort opvolgen en hun feedback kunnen vertalen naar een potentieel resultaat. Goed luisteren en aanvoelen wat de klant belangrijk vindt verhoogt het onderling vertrouwen in de opeenvolgende gesprekken. Diezelfde ingesteldheid beogen wij ook in de communicatie naar de kopers en huurders.

“I am prepared to go anywhere, provided it be forward” - David Livingstone

31 Panden

9 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 22 appartementen
  • 5 huizen
  • 2 garages
  • 2 gronden

Adres : Rue Picard (Gare Maritime), 7 1000  Brussel

BIV-nummer : 500390

Website : www.living-stone.be