Over dit vastgoedkantoor

Welkom bij MAK Real Estate,

Ons makelaarskantoor, gelegen op een steenworp afstand van het Dumonplein, heeft sinds de opening in 2012 altijd een menselijke omvang behouden. Ons team, bestaande uit Jonathan Petyt, Nicolas Moors & Tiago d'Ursel, is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed in het Brussels Gewest en haar randgemeenten.

Aangezien elk vastgoedproject anders is, zijn onze diensten telkens aangepast aan de specifieke behoeften van onze klanten en dit door uiteenlopende commerciële benaderingen van de vastgoedmarkt te combineren met onze professionele competenties.

Aan de verkoop of verhuur van een onroerend goed zijn veel formaliteiten verbonden zoals onder andere het energieprestatiecertificaat, de keuring van de elektrische installatie , een asbestinventaris en de stedenbouwkundige inlichtingen. Wij zorgen voor de aanvraag en verzekeren de opmaak ervan door de bevoegde instanties.

Ons doel is u een kwalitatieve service en op maat gemaakt advies te bieden, rekening houdend met de marktontwikkelingen en toekomstige perspectieven.

Aarzel niet om ons te contacteren zodat we samen de optimale strategie voor uw vastgoedproject kunnen uitwerken!

Het MAK team
02 307 01 00
[email protected]

23 Panden

15 nieuw
8 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 8 huizen
  • 5 appartementen
  • 1 business
  • 1 grond

Adres : Avenue d’Oppem 32 1950  Kraainem

BIV-nummer : 507682

Website : www.mak.be