Terug naar de resultaten

Modifa Bruxelles

Dit agentschap behoort tot Modifa

Over dit vastgoedkantoor

Welkom bij MODIFA Real Estate Brussel,

De referentiegroep van vastgoedmakelaars in de regio Sint-Genesius-Rode, Brussel en Grez-Doiceau. Met meer dan 25 jaar ervaring op de vastgoedmarkt zijn wij er trots op u een gepersonaliseerde en volledige service aan te bieden voor al uw vastgoedbehoeften.

Ons team bestaat uit mannen en vrouwen die vloeiend Frans, Nederlands en Engels spreken, waardoor we efficiënt kunnen communiceren met onze klanten, wat hun behoeften ook zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, verhuur, nieuwe projecten en vastgoedbeheer. Wij zijn beschikbaar om u te helpen uw droomhuis te vinden of om uw eigendom met zorg en professionaliteit te beheren.

Schattingen zijn gratis en vrijblijvend en kunnen 24 uur per dag gemaakt worden op onze website www.modifa.be of op afspraak. Wij zijn beschikbaar om u te ontmoeten op een tijdstip dat u schikt om uw behoeften te bespreken en deskundig advies te geven.

Kortom, als u op zoek bent naar een professionele en persoonlijke vastgoedservice, aarzel dan niet om contact op te nemen met MODIFA. Wij zijn er om u te helpen uw vastgoedplannen te realiseren en u gedurende het hele proces te ondersteunen.

Modifa Real Estate Bruxelles : 02/644.61.10 – [email protected]

Modifa Real Estate Rhode Saint Genèse : 02/358.27.01 – [email protected]
Modifa Real Estate Grez-Doiceau : 010/68.18.90 – [email protected]

19 Panden

6 nieuw
1 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 9 appartementen
  • 1 garage
  • 3 huizen
  • 1 office

Adres : Avenue Brugmann 10 1060  Bruxelles

BIV-nummer : 500976

Website : www.modifa.be