Over dit vastgoedkantoor

Mijn naam is Benjamin Pons ! Uw vertrouwde makelaar om uw eigendom in Brussel snel en tegen de beste voorwaarden te verkopen en/of te verhuren!

Waarom kiezen voor Pons Realty ? Het antwoord is eenvoudig:

1 - Ik ben een makelaar, maar eerst en vooral een mens!

Ik ben een makelaar die staat voor vertrouwen en eerlijke en transparante communicatie. Met Pons Realty weet je met wie je te maken hebt. Benjamin Pons is uw enige contactpersoon!

2 - Mijn belangrijkste voordeel? Reactievermogen!

Een reactie binnen 24 uur? Dat is tegenwoordig zeldzaam ... maar met Benjamin Pons is het echt! Profiteer van een gepersonaliseerde service op maat en van hoge kwaliteit!

3 - Een reële opvolging van uw eigendom

Uw eigendom wordt nooit vergeten! Ik neem om de 1 à 2 weken contact met je op om de balans op te maken. Je profiteert van een optimale zichtbaarheid van je woning, die dankzij mijn marketingvaardigheden bovenaan de lijst komt te staan, zodat we je woning tegen de beste voorwaarden kunnen verkopen of verhuren!

Alle beoordelingen die ik heb ontvangen zijn positief. Mijn klanten hebben mij hun vertrouwen geschonken en zijn allemaal tevreden! We hebben nog steeds contact en veel van hen bevelen mij aan bij hun vrienden en familie voor de verhuur of verkoop van hun woning(en)! Dus waarom zou jij dat niet doen?

Ik bied je een gratis waardebepaling van je woning aan. Bovendien krijg je vrijblijvend deskundig advies!

Maak met één klik een afspraak met mij, Benjamin Pons, via de interactieve agenda: https://calendly.com/pons-realty/rendez-vous-chez-vous

Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten en je te helpen met je vastgoedproject,

Tot binnenkort!

Benjamin Pons - Pons Realty

4 Panden

2 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 1 appartement
  • 1 garage
  • 1 huis

Adres : Boulevard de la Cambre 42 1000  Bruxelles

BIV-nummer : 514254

Website : www.pons-realty.com