Over dit vastgoedkantoor

In de niches zorgvastgoed, hotelvastgoed, studentenflats, nieuwbouwappartementen en herstelverblijven is REALIS uw projectmakelaar, gespecialiseerd in de commercialisering van zorgvuldig gescreend (investerings)vastgoed in heel Vlaanderen en Brussel. Er wordt samengewerkt met streng geselecteerde en gerenommeerde bouwfirma's en ontwikkelaars die allen werken volgens de Wet Breyne.

Onze missie is om een betrouwbaar beleggingsalternatief aan te bieden voor labiele aandelenbeurzen en verwaarloosbare (spaarboek)rendementen. Onze klanten bestaan deels uit eindgebruikers, maar voornamelijk uit beleggers. De pijlers veiligheid, zorgeloos eigenaar zijn en maximaal rendement staan steeds centraal.
Kies voor projecten met RIS-label (Realis Investment Selection). REALIS biedt u een uitgekiende selectie van beleggingsvastgoed aan. Onze zorgvuldige selectie en specialisatie zorgt voor een zorgeloze investering.

REALIS is de ideale en betrouwbare vastgoedbeleggingspartner om het deel van uw vermogen dat u aan vastgoed wilt besteden, in te vullen. Al vanaf een te beleggen bedrag van € 35.000 kan u een investering doen. U wordt in een compact stappenplan door onze Real Estate Investment Advisors begeleid om uw eigen vastgoed te verwerven, van één unit tot een hele verdieping of zelf een gebouw. Zo geniet u van alle voordelen (hefboom lening, fiscaliteit, meerwaarde,…) van zelf eigenaar te zijn, zonder de nadelen (geen beheer- en verhuurzorgen) ervan!
REALIS biedt zijn klanten een maximum aan duidelijke en overzichtelijke informatie aan, zodat de aankoop van vastgoed, als belegging of om te wonen, een zorgenvrij traject wordt.
Zoekt u een eigen verblijf? Dan leggen we de klemtoon op een vlot verloop om u met een goed gevoel in uw fonkelnieuw appartement te laten intrekken.

Beleggen of wonen, we maken er steeds een erezaak van om u doorgedreven te informeren in een aangenaam stappenplan. Onze Real Estate Investment Advisors staan u dan

Adres : Scheldestraat 9 2000  Antwerpen

BIV-nummer : 504.897

Website : www.realis.be