Over dit vastgoedkantoor

RentMore is gespecialiseerd in de verhuur van gemeubelde appartementen in Brussel en Antwerpen. Bij ons kunt u rekenen op een onberispelijke gastvrijheid en ongeëvenaarde service. Wij verzorgen voor u een bezoek aan de appartementen die op uw wensenlijstje staan en helpen u op weg in uw nieuwe stad.

RentMore is een toonaangevende speler met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van de verhuur van gemeubelde appartementen met extra diensten. Profiteer van onze ervaring als het gaat om het bedienen van expats, eurocraten en internationale bedrijven.

RentMore is betrouwbaar, werkt onder de vleugels van een kapitaalkrachtige groep, heeft de nodige credentials en werkt op en top professioneel. U kunt kiezen uit verschillende diensten die u à la carte kan samenstellen.

Onze drie speerpunten

Eén prijs. RentMore werkt met een all-in factuur. Vertrouw op ons voor een uitstekende dienstverlening tegen de juiste prijs. Er is zo veel meer in het leven dan rekeningen napluizen.

Eén aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles. Bovendien kunt u de klok rond terecht op een noodnummer. Welke huurder kan dat zeggen?

Heel veel flexibiliteit. RentMore biedt indien gewenst huurtermijnen van 6 maanden. Om u te verwelkomen werken wij supersnel: vandaag bellen, morgen boeken en verhuizen naar uw nieuwe appartement. De housewarming party kan zo beginnen. Ask RentMore.

Er is meer in het leven dan werk en zorgen. Vertrouw op RentMore voor een hoogst aangenaam verblijf in een gemeubeld appartement in Brussel of Antwerpen.

Adres : Woluwelaan 2 1150  Sint-Pieters-Woluwe

BIV-nummer : 503.843