Terug naar de resultaten

Thomas & Piron - Bâtiment

Over deze projectontwikkelaar

THOMAS & PIRON BATIMENT – NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN - HANDELS- EN DIENSTENCENTRA

Thomas & Piron Bâtiment ontwikkelt nieuwbouwprojecten met appartementen in alle Waalse provincies én in het Brusselse gewest. Elk jaar stellen we niet minder dan 30 projecten te koop en leveren we zo'n 600 panden aan onze klanten op.

Of u nu kiest voor een eigen woning of investeringsvastgoed, bij Thomas & Piron is uw investering in goede handen. Wij kiezen onze locaties met de grootste zorg, bieden een uitgebreid lastenboek aan en zorgen ervoor dat elk pand over een uitgekiende indeling beschikt. Dé garantie voor optimaal wooncomfort.

Kiezen voor Thomas & Piron is kiezen voor zekerheid, resultaat en kwaliteit.

Bezoek een van onze 20 kijkappartementen en ontdek onze expertise. Onze commercieel adviseurs staan klaar om samen met u uw vastgoedproject te bespreken.

Alle informatie over onze projecten en openingsuren is terug te vinden op onze website www.thomas-piron.eu. U kan ook steeds contact opnemen via het telefoonnummer 0800 20 131 of via het e-mailadres [email protected].

Thomas & Piron Bâtiment maakt deel uit van Thomas & Piron Holding en werd opgericht in 2014 om aan de groeiende vraag naar multi-residentiële projecten tegemoet te komen. Sindsdien staat de onderneming bekend als expert in de verschillende aspecten van de bouw- en projectontwikkelingssector. We spitsen ons toe op alle facetten van residentiële projectontwikkeling: prospectie, ontwikkeling, bouw en verkoop. Onze werkwijze is uniek binnen de sector, wat maakt dat we onze klanten steeds het neusje van de zalm aanbieden.

THOMAS & PIRON, DAT IS KIEZEN VOOR KWALITEIT!

534 Panden

Waaronder 28 nieuwbouwprojecten

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 508 appartementen
  • 16 huizen
  • 8 garages
  • 2 businesses

Adres : Rue Fort d'Andoy 5 5100  Wierde

Website : www.thomas-piron.eu/appartements