Over deze projectontwikkelaar

THOMAS & PIRON HOME – NIEUWBOUWWONINGEN EN KLEINE GEBOUWEN

Thomas & Piron HOME ontwikkelt en realiseert woning- en gebouwprojecten op maat.

Wij zijn de enige aannemer in België die uw project van a tot z in goede banen leidt.

Thomas & Piron staat garant voor professionele, nauwgezette service en voor begeleiding op maat tijdens elke stap van uw bouwproject.

Met een jaarlijkse realisatie van meer dan 700 nieuwe woningen profileert Thomas & Piron zich als dé marktleider in de Belgische bouwsector.

Of u nu kiest voor traditionele bouw of houtskeletbouw, onze woningen voldoen steeds aan alle huidige normen (energieprestatie, veiligheid, akoestiek ...). En dat dankzij onze dienst "onderzoek en ontwikkeling", die voortdurend inzet op de optimalisatie van onze constructiesystemen.

Een ervaren technisch team begeleidt onze terreinmensen. Het merendeel van onze medewerkers maakt bovendien integraal deel uit van onze onderneming. Hierdoor kunnen we een permanente en efficiënte kwaliteitscontrole garanderen.

Thomas & Piron realiseert dankzij zijn doorgedreven knowhow alle projecttypes: van de meest traditionele tot de meest gedurfde projecten.

De wensen van elke kandidaat-bouwer staan bij ons voorop, zonder de gewestelijke kenmerken en de stedenbouwkundige voorschriften uit het oog te verliezen.

Bezoek een van onze 14 kijkwoningen en ontdek onze expertise. Onze commercieel adviseurs staan klaar om samen met u uw vastgoedproject te bespreken.

Alle informatie over onze projecten en openingsuren is terug te vinden op onze website www.thomas-piron.eu. U kan ook steeds contact opnemen via het telefoonnummer 061/53 11 11 of via het e-mailadres [email protected]

THOMAS & PIRON, DAT IS KIEZEN VOOR KWALITEIT!

Adres : La Besace, 14 6850  Paliseul

Website : www.thomas-piron.eu/fr/nos-activites/maison/maison-neuve-terrain-a-batir?utm_source=immoweb