Terug naar de resultaten

Topo-Immo Lennik

Dit agentschap behoort tot Topo-Immo

Over dit vastgoedkantoor

Topo-Immo Lennik is centraal gelegen in het Pajottenland, vlakbij het kruispunt van Eizeringen – Lennik. Wij zijn actief als makelaar in de verkoop en de verhuur van residentieel vastgoed, nieuwbouw, bouwgronden en commercieel/ semi-industrieel vastgoed.

Topo-Immo Lennik staat voor :
1. eerlijk zaken doen in vertrouwen
2. correcte informering van de eigenaar en de kandidaat-koper/huurder
3. persoonlijk advies van A tot Z
4. vakmanschap
5. betrouwbaarheid

Topo-Immo Lennik geeft u correcte informatie over de gang van zaken bij een verkoop of verhuring van uw eigendom. Wij maken u geen beloften die wij niet kunnen waarmaken. Daarom maken wij ook een gratis schatting van uw eigendom zodat u weet wat deze werkelijk waard is.

Topo-Immo Lennik stelt u en uw eigendom centraal in het ganse proces. Elke dossier is anders en verdient dan ook een persoonlijke aanpak op maat. U bent voor ons geen nummer, maar een buur. Wij begeleiden u persoonlijk van het begin tot het einde.


Topo-Immo Lennik beschikt over de nodige kennis en ervaring om uw eigendom vlot te verkopen of te verhuren. Bij een verkoop of verhuring komt meer kijken dan u op het eerste zicht zou vermoeden. Vertrouw dit toe aan een vakman en laat Topo-Immo Lennik die zorgen van u overnemen.

Neem vrijblijvend contact op met Topo-Immo Lennik voor een gratis waardebepaling!

45 Panden

9 nieuw
2 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 24 huizen
  • 8 gronden
  • 6 appartementen
  • 2 offices
  • 1 garage
  • 2 businesses

Adres : Ninoofsesteenweg 84 1750  Lennik

BIV-nummer : 503787

Website : www.lsvastgoed.be