Over dit vastgoedkantoor

Een vakkundig en autonoom dienstverlener
Dankzij de structuur van onze groep en ons aandeelhouderschap kunnen we diensten verlenen en dit volledig autonoom ten opzichte van grote leveranciers en beleggingsmaatschappijen, banken of grote projectontwikkelaars die actief zijn op de Belgische markt.
Dienstverlening op maat. Ons flexibele team stelt alles in het werk om een persoonlijke en bevoorrechte band met u op te bouwen, uw behoeften in kaart te brengen en een gepast antwoord te bieden op al uw vragen.

Wij leggen ons toe op alle types van vastgoed.
Zoals u kunt zien in onze referenties, profileert Trevi Corporate zich als allrounder op de markt voor bedrijfsvastgoed. We zullen naar u luisteren en u dezelfde service aanbieden, hoe groot of klein de opdracht die u ons toevertrouwt ook is. Wij onderscheiden ons door altijd oog te hebben voor de dienstverlening aan onze klanten.

We beschikken over een lokale expertise dankzij ons netwerk van 27 kantoren in België, Luxemburg en Marokko. Integratie van alle diensten. Op onze website maken we duidelijk dat we onze klanten willen bijstaan bij alle aspecten van de vastgoedproblematiek: property management, verkoop, verhuur, expertise, zowel voor residentieel als voor bedrijfsvastgoed

We zijn trots dat wij als enige in België deze ruime waaier van diensten aanbieden.

Adres : Avenue Louise, 331 1050  Bruxelles

BIV-nummer : 104.874

Website : www.trevi.be/index_ent.php?lng=fr