Terug naar de resultaten

Trianon Invest

Dit agentschap behoort tot Trianon Invest Immobilière

Over dit vastgoedkantoor

Trianon Invest Immobilière is een vastgoedmakelaar gevestigd in Brussel (Anderlecht). BIV erkende makelaars in onroerend goed van Trianon Invest begeleiden u door alle stadia van uw vastgoedtransacties.
Of het nu voor vastgoedinvesteringen in Brussel en zijn rand of om een huis of een appartement op de begane in Brussel te kopen, kunt u rekenen op de expertise en het luisteren naar een ervaren professioneel team.
Trianon Invest verkoopt uw goederen snel en efficiënt (zonder panelen indien gewenst) tegen de beste condities die door de partijen zijn vastgesteld.
Degenen die door de makelaar Trianon Invest ging naar een studio, een appartement, een eengezinswoning, een rapport of prestige huis werden veroverd door de beschikbaarheid, de reactiesnelheid en persoonlijke service lavished door zijn agenten te kopen.
Als u ook wilt mede-eigenaar verkopers tevreden met het werk van een serieuze makelaar, neem dan contact Trianon Invest Immobilière met gratis schatting van uw woning in Brussel en zijn rand uit te voeren.

22 Panden

3 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 13 appartementen
  • 4 huizen
  • 1 industry

Adres : Rue Potaerdenberg 31 1070  Anderlecht

BIV-nummer : 504240

Website : www.trianon-invest.be