Over dit vastgoedkantoor

Vastgoedkantoor Immoké opende in 1997 haar deuren onder impuls van huidig zaakvoerster Tamara Theelen. Inmiddels heeft het kantoor zich gespecialiseerd in de verkoop en de verhuur van vastgoed en het beheer van gebouwen (syndicschap). Tamara Theelen runt het kantoor samen met haar echtgenoot Marc Bussels. Sinds april 2012 is het team versterkt met jurist, Rudi Jacobs, die nuttige ervaring heeft opgedaan op verschillende ministeriële kabinetten en in de advocatuur.

De laatste jaren werd de vastgoedmarkt overspoeld door heel wat juridische nieuwigheden, waardoor het in de praktijk bijna onmogelijk is om zonder ervaring een correcte vastgoedtransactie uit te voeren. Wij staan garant voor het samenstellen van een volledig en juridisch correct verkoopsdossier voorzien van alle noodzakelijke documenten. Als lid van de beroepsorganisatie CIB worden wij constant op de hoogte gehouden van de laatste wetswijzigingen en de bewegingen op de woningmarkt.

Ons kantoor onderscheidt zich duidelijk van alle anderen door onze unieke klantenservice die net iets verder gaat. Bij ons geen opdringerige houding, maar een vlotte en eerlijke aanpak wat resulteert in een goede verstandhouding en vertrouwensrelatie met zowel verkoper als koper. De commercieel uitstekende ligging van ons kantoor, samen met onze klantgerichte aanpak, uitmuntende service, enthousiasme en reputatie zijn de grondvesten van ons succes.

Denkt U aan verkopen of verhuren en wenst u een professionele begeleiding gedurende het volledige verkoop- of verhuurproces, informeer dan vrijblijvend naar onze voorwaarden.

Wij wensen u veel succes in uw zoektocht en hopen u weldra te mogen verwelkomen.

Adres : Maaseikerlaan 100 3680  Maaseik

BIV-nummer : 500.555

Website : www.immoke.be