Over dit vastgoedkantoor

Na 12 jaar met andere makelaars te hebben samengewerkt heb ik nu mijn eigen vastgoedkantoor sedert 2014 aan de Gentsesteenweg 400 te Aalst waar iedereen welkom is voor vrijblijvend advies of een realistische waardebepaling van een onroerend goed. Dit naar verkoop of verhuur toe. Alle dossiers worden van A tot Z afgehandeld op een professionele manier zodat u als eigenaar of als huurder zich geen zorgen hoeft te maken. Service is voor mij een héél belangrijk punt.
Door mijn kennis van bouwen ben ik sterk in het verkopen van te moderniseren woningen. De verkoop van bouwgronden is een specialisatie van mij. Afbraakwerken al dan niet samen met een verkaveling zijn ook een specialisatie. Samenwerken met professionals uit het vak is héél belangrijk (landmeters-advocaten-notarissen-bouwpromotoren-andere vastgoed experts).
U kan tevens beroep doen op mij als aankoopmakelaar. Ik ga dan met jullie mee naar jullie droomhuis om dit naar de juiste waarde te schatten en om scherp te onderhandelen.
Ik volg trends op gebied van milieubewust en energiebesparend bouwen en ergonomische ontwikkelingen om u ook hierin te ondersteunen en te adviseren.
Mezelf zou ik omschrijven als proactief ondernemend. Een bruggenbouwer. Iemand die luistert. Ik hou van een visie op lange termijn om met mensen samen te werken.
Eerlijkheid en woord houden vind ik echt belangrijk.
Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontvangen in mijn kantoor.

Adres : Gentse Steenweg 400 9300  Alost

BIV-nummer : 506.091