Over dit vastgoedkantoor

Vastio - Jouw vertrouwde vastgoedmakelaar en rentmeester
Welkom bij Vastio, de vastgoedmakelaar en rentmeester die je kunt vertrouwen voor al je vastgoed vereisten. Of je nu een woning wilt verkopen, een pand wilt verhuren of professioneel rentmeesterschap nodig hebt, bij Vastio ben je aan het juiste adres.
Onze diensten
Verkoop: Met een groot netwerk en actieve database, professionele fotografie en doelgerichte marketing streven we naar het behalen van de hoogst mogelijke verkoopprijs voor jouw eigendom.
Verhuur: Het vinden van betrouwbare huurders en het oplossen van eventuele geschillen is één van onze specialiteiten. We screenen potentiële huurders zorgvuldig en behandelen hen met respect, waardoor een positieve relatie wordt bevorderd.
Rentmeester: Laat ons uw vastgoed ontzorgen en uw rendement maximaliseren. Als verhuur beheerder staan we 24/7 voor u klaar, met vlotte communicatie als prioriteit. Wij nemen de technische, financiële en juridische afhandeling voor onze rekening, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw verhuurinkomsten. Vertrouw op ons voor een verhuur en rendement zonder zorgen.

10 Panden

1 nieuw
1 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 6 appartementen
  • 2 gronden

Adres : Posthoornlaan 2 9080  Lochristi

BIV-nummer : 508131