Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Knight Frank SA  (176 actieve panden )
Laatste update : 15/12/17

vastgoedmakelaar Knight Frank SA - 1050 Elsene - logo

Erkend BIV-nr .  503.058

 
   
Verkoop
 
Verhuur
   
  • Avenue Louise 143 bte 8 143 8
    1050 -  Elsene

logo--certified-partner

Dit agentschap is ‘CERTIFIED PARTNER’ van Immoweb

Al meer dan 20 jaar heeft Immoweb het grootste aanbod kwalitatieve vastgoedzoekertjes van België. Vastgoedmakelaars spelen daarin een cruciale rol. Daarom bieden we een aantal agentschappen de titel van CERTIFIED PARTNER. De strenge voorwaarden waar zij aan moeten voldoen, zijn een maatstaf voor de kwaliteit van hun zoekertjes.


Informatie   van  Knight Frank SA

Knight Frank is één van de voornaamste vastgoedconsultancy bedrijven ter wereld, en is sinds de oprichting in Engeland in 1896 zelfs uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke speler in commercieel vastgoedadvies. In België richten onze activiteiten zich sinds 1973 voornamelijk op het begeleiden van investeringstransacties en traditionele makelaardij van bedrijfsvastgoed. Knight Frank adviseert zowel investeerders, ontwikkelaars als eindgebruikers doorheen de verschillende aspecten van vastgoedtransacties.

Wij maken gebruik van onze internationale en lokale marktkennis om klanten te ondersteunen met deskundig advies en weten ons hierin gesteund door een eigen schattingsdienst en beheersafdeling. Wij werken steeds met volle inzet en overtuiging om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de klant.

Knight Frank staat voor de hoogste kwaliteitsstandaard inzake professionalisme en integriteit, en dit zowel voor het begeleiden van transacties, voor consultancydiensten als het beheer van gebouwen. Onze uitstekende reputatie in deze domeinen hebben we opgebouwd door dag in dag uit het vertrouwen van onze klanten te verdienen.


 

Openingsuren


Maandag :  08:30 -  18:00 *
Dinsdag :  08:30 -  18:00 *
Woensdag :  08:30 -  18:00 *
Donderdag :  08:30 -  18:00 *
Vrijdag :  08:30 -  18:00 *
* Uitsluitend op afspraak

Het vastgoed aanbod van  Knight Frank SA

  Verkoop Verhuur
Commercieel 3 2
Kantoor 17 24
Industrieel 44 86

De 5 recentste aanbiedingen van Knight Frank SA
new
Nieuw sinds 15 dagen
update
Prijs gewijzigd in de laatste 15 dagen
Openbare verkoop