Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Locus Developments  (18 actieve panden )

vastgoedmakelaar Locus Developments - 9000 Gent - logo

Erkend BIV-nr .  504.928

 
   
Verkoop
   


Informatie   van  Locus Developments

LOCUS DEVELOPMENTS staat voor duurzaam wonen in de stad. We renoveren historische loodsen tot prachtige lofts en bouwen vernieuwende, budgetvriendelijke loft-studio's. LOCUS is vooral actief aan De Voorhaven in Gent, het grootste beschermde stadsgezicht van de stad Gent met meer dan 15 geklasseerde monumenten.

Met veel respect voor het bestaande historisch erfgoed bouwt LOCUS al meer dan 15 jaar aan het verbeteren en verfraaien van de buurt. Onze projecten brachten al heel wat innovatieve bedrijven en jonge gezinnen naar De Voorhaven. Door in te zetten op wonen en werken, brengt LOCUS een belangrijke meerwaarde naar deze buurt.

Geclusterd stedelijk wonen en werken is een must voor LOCUS. We zetten 100% in op wonen in de stad. Bescherming en behoud van natuur - door alleen te bouwen in de stad - staan hoog in ons vaandel. Stedelijk wonen, altijd gecombineerd met voldoende ruimte voor groen en ontspanning, laat toe optimaal te genieten van alle voordelen van de stad. Je beschermt bovendien de zeldzame open ruimte die Vlaanderen nog heeft! Welkom aan De Voorhaven!


 

Het vastgoed aanbod van  Locus Developments

  Verkoop Verhuur
Appartement 17  
Nieuwbouwprojecten (appartement) 1  
Recent verkochte en verhuurde panden per het agentschap [naam]

De 5 recentste aanbiedingen van Locus Developments
new
Nieuw sinds 15 dagen
update
Prijs gewijzigd in de laatste 15 dagen
Openbare verkoopDe 5 recentst verkochte of verhuurde vastgoedaanbiedingen door het agentschap
new
Nieuw sinds 15 dagen
update
Prijs gewijzigd in de laatste 15 dagen
Openbare verkoop