ImmoPass wordt partner van Immoweb

ImmoPass, de Belgische specialist voor energie-audits en technische audits, wordt een partner van Immoweb. Daarmee willen beide partijen duurzaamheid en energiebewustzijn nog dichter bij de Immoweb-gebruikers brengen. Piet Derriks, Managing Director van Immoweb en Marc Guilmot, oprichter en commercieel directeur van ImmoPass tekenden zopas de overeenkomst. Het eerste gevolg van de samenwerking is de aanwezigheid van ImmoPass op Batibouw, waar het op de beursstand het partnership met Immoweb kenbaar maakt.

Immoweb is er als grootste vastgoedsite van het land van overtuigd dat een betere samenwerking op de vastgoedmarkt leidt tot professionalisering en verbeteringen voor iedereen. Met ImmoPass haalt het een partner aan boord die in die visie past. De start-up is gespecialiseerd in onafhankelijke, technische audits op meer dan 80 controlepunten van een gebouw. Daarmee kan het een energetische analyse van 9 thema's (de gebouwschil en technieken) uitvoeren en advies op maat geven over hoe eigenaars hun woning op energetisch

vlak kunnen verbeteren. Daarnaast geeft het ook overzicht van de kostprijs, de prioriteiten en de beschikbare premies.
Piet Derriks, Managing Director van Immoweb zegt: "We zijn heel blij met het partnership met ImmoPass. De meerwaarde van hun dienstverlening sluit perfect aan bij onze doelstelling: de professionalisering én kwaliteit van de vastgoedmarkt verbeteren. Dit partnership geeft een mooi podium aan een beloftevolle Belgische start-up die gerichte oplossingen biedt aan woningeigenaars en vastgoedmakelaars, gaande van EPC- of asbestattesten tot gericht advies om je woning energiezuiniger te maken."
Marc Guilmot, commercieel directeur van ImmoPass geeft aan: “Voor ons is het natuurlijk heel fijn om in zee te gaan met het grootste vastgoedplatform op de Belgische markt. We weten dat Immoweb 20 miljoen bezoekers per maand heeft en willen de mensen die informatie of een certificaat zoeken heel graag helpen met onze kennis en expertise.”
U vindt de ImmoPass-teams en -architecten van dinsdag 14 tot en met zondag 19 maart in hal 6 op Batibouw.

Over ImmoPass

ImmoPass, opgericht in 2018, is een onafhankelijke organisatie voor technische en energieaudits van vastgoed.
Haar doel is om transparantie te bieden over de technische kwaliteit van gebouwen en professioneel advies te geven aan de verschillende belanghebbenden om de energieprestaties van vastgoed in België te verbeteren.
De energieaudits van ImmoPass helpen bij het bepalen van de prioritaire werken, de nodige budgetten en de potentiële winsten.
Om de kwaliteit van haar diensten te garanderen, werkt ImmoPass nauw samen met een netwerk van ervaren en continu opgeleide architecten.

www.immopass.eu

Over Immoweb

Al meer dan 25 jaar is Immoweb het grootste digitale vastgoedportaal in België waar kopers en verkopers, huurders en verhuurders elkaar vinden. Immoweb is de eerste halte voor elke Belg die droomt van vastgoed: elke dag vind je bijna 150.000 eigendommen te koop of te huur. Immoweb biedt het meest volledige aanbod vastgoed: huizen, appartementen, bouwgronden, garages, kantoren, winkels en industriële panden, van nieuwbouw tot uitzonderlijke historische panden. Dankzij onze gratis schattingstool weten eigenaars snel hoeveel hun vastgoed waard is. Kopers kunnen in één klik een simulatie voor een hypotheek krijgen via ons geïntegreerde leningaanbod, huurders en eigenaars van een woning kunnen zich verzekeren via Immoweb Protect.
Volg ons nieuws en inzichten over de vastgoedmarkt op blog.immoweb.be.