Ontdek alle voordelen van je zoekertje op Immoweb

Wees zeker dat je gezien wordt en bereik de ideale koper of huurder

Wist je dat Immoweb de website is die alle kopers en huurders minstens één keer raadplegen tijdens hun opzoekingen? Wij bereiken 3x meer personen dan om het even welke andere site.

De website en de app van Immoweb zijn beschikbaar in de app-stores. Dat maakt van Immoweb de favoriete immopartner van alle Belgen.

Makkelijk en doeltreffend!

Een geoptimaliseerd zoekertjesformaat zet je vastgoed in de kijker

In vastgoed is de eerste indruk cruciaal. Daarom heb je naast een aantrekkelijke foto een volledige advertentie nodig die de toekomstige koper of huurder ertoe aanzet contact met je op te nemen.

Wij kunnen je hierin begeleiden! We helpen je stap voor stap om het zoekertje samen te stellen zodat je pand goed in de kijker komt, waardoor je de juiste persoon kunt overtuigen. Bovendien zal dit je kansen ook verhogen om de kwaliteit van de bezoeken te optimaliseren.

Kies eerst de gewenste zichtbaarheid

Als je je zoekertje opstelt, kan je het formaat en de duur ervan kiezen. Wanneer je zoekertje gepubliceerd wordt zal het bij de recentste resultaten van zijn categorie verschijnen.

Waarom kies je niet voor pakketten en verhoog je zo je kansen op een betere zichtbaarheid? Je geniet bovendien van aantrekkelijkere prijzen als je voor een langere duur kiest.

‘Nieuw’: dé hotspot van de meest gehaaste kopers en huurders!

Eenmaal je zoekertje geplaatst is, verschijnt er gedurende 10 dagen een melding ‘nieuw’. Hierdoor kunnen alle bezoekers de panden makkelijk terugvinden die aan het platform werden toegevoegd.

Daarna volgt een ware race tegen de klok om je droompand te vinden, de eigenaar te contacteren, het pand te bezoeken en het huur- of koopcontract af te sluiten.

Ben je klaar?

Pas je zoekertje aan naargelang je wensen

Vind je dat het formaat en de duur van je zoekertje iets groter en langer kan zijn? Geen nood: in een paar kliks kan je de formule aanpassen. Je betaalt slechts voor de dagen die je opnam.

Neem contact op met de beste makelaars

Als je liefhebt, mag het wat kosten. Toch gebeurt het soms dat je pand boven de marktwaarde geprijsd is en dat je jouw ‘juiste’ prijs niet kan afdwingen via het zoekertje.

Door je advertentie te publiceren op Immoweb, kan je op elk moment de hulp inroepen van een gespecialiseerd immokantoor. Je hebt de keuze uit een lijst van makelaars die je kunnen interesseren.

Deze lijst houdt rekening met de positionering van elk immokantoor, en linkt die aan de criteria van je pand of regio. Maar begin eerst en vooral met het publiceren van je zoekertje! Want dit is de basis van de zoektocht en het immokantoor neemt dit systematisch op in zijn verkoopstrategie.

U wenst een zoekertje te publiceren?

Om een offerte te ontvangen die aan uw selectie beantwoordt, beschrijf uw pand zo goed mogelijk door het invullen van de volgende velden.

Zoek je nog enkele tips om je pand in de kijker te plaatsen?

Lees onze inspirerende artikels op Immoweb Blog