Villa te koop

555000€

4 slaapkamers 265 vierkante meters

Immoweb code : 10966577
Immoweb code : 10966577

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
265 vierkante meters bewoonbare ruimte
685 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle woning op toplocatie;

Deze charmante en instapklare villa waar authentieke elementen en het moderne leef comfort een mooi geheel vormen is zeer centraal gelegen nabij invalswegen, winkels, openbaar vervoer en prachtige natuurdomeinen.
Deze karaktervolle woning betreden we middels de inkomhal, voorzien van authentieke elementen en een vestiaire. Deze brengt ons tot de ruime en lichtrijke leefruimte op tegelvloer dewelke de eet en zitkamer omvat en in directe verbinding staat met de recent vernieuwde tuinkamer. Deze ruime tuinkamer is voorzien van grote raampartijen dewelke zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een direct contact met de tuin. Verder treffen we op het gelijkvloers, een volledig ingerichte keuken voorzien van kwalitatieve inbouwtoestellen, een gasfornuis , ingemaakte kasten en een eeteiland; een berging / wasplaats en de ingerichte badkamer voorzien van een lavabomeubel, toilet en ligbad / douche.
Op de 1ste verdieping treffen we een nachthal met ingemaakte kasten en een vernieuwd toilet. Deze hal geeft toegang geeft tot 3 zeer ruime slaapkamers op laminaatvloer.
De 2de verdieping omvat enerzijds een bergzolder en anderzijds een afgewerkte kamer. Deze kamer kan dienst doen als hobby, bureel of 4de slaapkamer.
Achteraan op het perceel treffen we een multifunctioneel bijgebouw, ingericht met oa. een toilet, pellet kachel en een veranda. Dit gebouw is tevens te bereiken via een achter toegang en kan perfect dienen als praktijkruimte, magazijn of een tweewoonst.
De zuid-west

Neem contact op