Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11151326
Immoweb code : 11151326

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
122 vierkante meters grond

Omschrijving

OPEN KIJKDAG - zaterdag 04 /05 - 13.30 tot 15 u

Wees welkom op onze OPEN KIJKDAG - zaterdag 04/05 - 13.30 tot 15 u!!
Deze charmante en energiezuinige gezinswoning is centraal gelegen in een rustige woonwijk en is op wandelafstand van het Rivierenhof. In nabijheid vinden we scholen, winkels, restaurants, openbaar vervoer etc. De woning is uitgerust met zonnepanelen die bijdragen aan een zeer gunstige EPC-waarde van 203 KWh.
Wanneer we de woning betreden krijgen we via de inkomhal toegang tot het gelijkvloers. Hier betreden we de ruime leefruimte die warmte en gezelligheid uitstraalt. De authentieke elementen zoals de originele houten vloer en schouwmantel dragen bij aan de charme van het huis.
Verbonden met de leefruimte vinden we de open keuken. Deze is volledig uitgerust en heeft toegang tot een gesloten bijkeuken die een extra aanrecht en opslagruimte biedt. Verder meer hebben we via de keuken toegang tot het terras dat verbonden is met de charmante West-georiënteerde tuin.
Op het eerste verdiep vinden we de 3 slaapkamers (16, 10 en 10 m²). Aansluitend aan de slaapkamers bevindt zich de ruime en kleurrijke badkamer die beschikt over een douche, bad, dubbele lavabo, voldoende opslagruimte en toilet.
Verder meer biedt de woning een zeer ruime garage/kelder van +-60 m² die ervoor zorgt dat u steeds parkeergelegenheid en voldoende opslagruimte heeft.
Met 3 slaapkamers, een ruime garage/bergruimte, gunstige EPC, tuin én terras biedt deze woning alles wat u kan wensen. Overtuig uzelf van deze charmante woning op toplocati

Neem contact op