Huis te koop

315000€

5 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 11182759
Immoweb code : 11182759

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
195 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met 6 slaapkamers en veel mogelijkheden

Ben je op zoek naar een prachtige ruime rijwoning met 5 à 6 slaapkamers, een garage en tuin in centrum Lebbeke? Gevonden!

De lichtrijke ruime woonkamer, de 6 kamers, de garage en de topligging zijn slechts enkele van de vele troeven die deze mooie woning te bieden heeft.

Indeling:
- GLV: de ruime inkomhal (17m²) met voldoende ruimte voor vestiaire, geeft toegang tot het gastentoilet en een bureauruimte (16m²), die eventueel nog als extra slaapkamer kan dienen. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een ruime wasruimte (13m²), een berging (7m²) en een grote garage (27m²). Tenslotte is er ook nog een zuid gerichte stadstuin aanwezig. 
-1steV: via de nachthal (13m²), komen we in zeerruime leefruimte (54m²) terecht. Dankzij de grote raampartijen, is er veel lichtinval aanwezig. Verder vinden we ook nog de keuken (13m²) en een tweede toilet. 
- 2deV: deze verdieping bestaat uit een ruime nachthal (13m²), 5 volwaardige slaapkamers (17-14-14-9-9m²), een extra aparte toilet en een badkamer (5m²) met ligbad.

Een bijkomende troef is de indeling van de woning. Deze maakt het mogelijk om met de woongelegenheid ook een vrij beroep of handelsactiviteit te gaan combineren mits vergunning. 

“Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.”

Ben je na het lezen van deze publicatie nieuwsgierig geworden en kan je nie

Neem contact op