Huis te koop

525000€

8 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11303334
Immoweb code : 11303334

Overzicht

8 slaapkamers
2 badkamers
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
3400 vierkante meters grond

Omschrijving

Schitterend landgoed van 34a met woonhuis en gîte

Ontdek deze prachtige vrijstaande woning van 34 are, bestaande uit een huis met gîte en 5 are bouwgrond van 71 centiares.

Gelegen in het hart van het platteland, in het kleine dorpje Frenêt, in de gemeente Bertogne, zal dit eigendom je veroveren met zijn rustige, groene omgeving.

Het gerenoveerde huis bestaat uit

- Begane grond: hal, ingerichte keuken, woonkamer en eetkamer met houtkachel, bijkeuken, badkamer en slaapkamer. Er is ook een garage voor een auto en een stookruimte.

- Er zijn 3 slaapkamers op de bovenverdieping en een kelder in de kelder.

De gîte is toegankelijk via een aparte ingang en heeft 4 slaapkamers, een woonkamer, een ingerichte keuken en een badkamer.Het hele pand kan gemakkelijk worden verbouwd tot één ruime woning.

Aan de achterkant van het huis kun je genieten van de zonnige dagen op het terras of in de tuin - gelegen op het zuidoosten.

 

Technische kenmerken: centrale verwarming op olie (tank van 2.500 liter), twee-uurlijkse elektriciteit - PV-conform, houten ramen met dubbele beglazing, kunstleien dak. Rioolwaterzuiveringsinstallatie. Verwarmd vloeroppervlak volgens EPB: 165 m².

Ligging: in het hart van de Ardennen, ideaal voor natuurliefhebbers, bosrijke omgeving.

Verkoop onderworpen aan registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. 

Neem contact op