Huis te koop

295000€

3 slaapkamers 128 vierkante meters

Immoweb code : 11304135
Immoweb code : 11304135

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
128 vierkante meters bewoonbare ruimte
327 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen bebouwing met tuin.

Deze halfopen bebouwing met tuin is gelegen op een perceel van 327m², met een bewoonbare oppervlakte van 129m². Bij het betreden van het perceel wordt u begroet door een charmante voortuin, en zodra u de woning binnenkomt, bevindt u zich in de inkomhal. Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot de woonkamer, eetplaats, keuken en berging. De woonkamer heeft een open verbinding met de eetplaats, terwijl de leefruimte naadloos overgaat in de keuken. Dankzij grote ramen geniet u vanuit de woonkamer, eetplaats en keuken van een prachtig zicht op de tuin. In de berging vindt u de aansluitingen voor was- en droogkast, en er is tevens een kelder aanwezig.

Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer en de eerste slaapkamer van 14m². Via het tussenverdiep heeft u toegang tot de andere twee slaapkamers van respectievelijk 13m² en 14m². Via de overloop heeft u ook toegang tot de zolder van 52m².

De ligging van de woning is werkelijk uitstekend, met het stedelijk natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen op wandelafstand, wat een fantastische gelegenheid biedt voor liefhebbers van natuur en buitenactiviteiten. Daarnaast bevindt de woning zich ook dichtbij de watersportbaan, waardoor er volop mogelijkheden zijn voor recreatie en sportieve activiteiten.
Wat betreft bereikbaarheid is de ligging eveneens ideaal, met de E40 en R4 gemakkelijk bereikbaar, waardoor u vlot verbindingen heeft naar andere steden en gemeentes. Bovendien is de ring rond Gent in de nabijheid, waardoor u snel toegang h

Neem contact op