Huis te koop

169000€

3 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11309324
Immoweb code : 11309324

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
40 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare eengezinswoning met 3 SLK in hartje Geraardsber…

Bent u op zoek naar een charmante woning in het centrum van het bruisende Geraardsbergen of naar een ideale investering? Dan is deze woning misschien wel iets voor u!

In het centrum van Geraardsbergen vinden we deze volledig gerenoveerde eengezinswoning. Alle primaire en secundaire voorzieningen (winkels, scholen, zorg, openbaar vervoer, ...) zijn te vinden op een steenworp van de woning.

In 2019 onderging deze charmante stadswoning een totaalrenovatie. Hierbij werd ook aandacht besteed aan energiezuinigheid, structuur, .... Het schrijnwerk is vernieuwd, alsook het dak, de verwarmingsinstallatie, de elektriciteit, etc. Buiten eventuele esthetische aanpassingen, afhankelijk van persoonlijke smaak, is dit dus een woning waar de komende decennia geen grote kosten bij zullen komen kijken.

Op het gelijkvloers treffen we de gezellige leefruimte met salon en eetplaats en aansluitend de halfopen keuken. Via een dubbele PVC-achterdeur met glas in de leefruimte krijgen we toegang tot het gezellige terras.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 mooie slaapkamers, een afzonderlijk toilet en de badkamer met 2 lavabo's en douche.

Tot slot bevindt zich op de zolderverdieping nog een berging en een majestueuze masterbedroom waar men bewust de balken in het zicht heeft gelaten om de historische charme van het pand te bewaren.

Word jij de nieuwe eigenaar van deze leuke starterswoning? Bel dan voor een afspraak naar 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Neem contact op