Huis te koop

2450000€

4 slaapkamers 644 vierkante meters

Immoweb code : 11315816
Immoweb code : 11315816

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
644 vierkante meters bewoonbare ruimte
329 vierkante meters grond

Omschrijving

Trapgevelwoning met zwembad

Deze prachtige historische woning, die dateert uit 1657, geniet van een bevoorrechte locatie in het hart van Gent en is doordrenkt van eeuwenoude geschiedenis. Het gebouw werd integraal gerenoveerd, waarbij authentieke materialen zijn behouden en de historische sfeer in elke ruimte voelbaar is.

Een aparte ingang via de Ballenstraat leidt naar de inkomhal met vestiaire en een apart gastentoilet. Het leefgedeelte bevindt zich op de eerste verdieping, waar twee buitengewoon gezellige woonruimtes te vinden zijn. De eerste woonkamer met eetgedeelte ligt aan de waterkant en wordt gekenmerkt door indrukwekkende kenmerken zoals hoge plafonds, houten vloeren en een openhaard met een schouwmantel.

De tweede woonruimte staat in verbinding met de open keuken en de ontbijthoek. Hier zorgt een gashaard voor een warme en uitnodigende sfeer. Daarnaast is er een ontspanningsruimte of een kantoorruimte. Vanuit deze ruimtes heeft u toegang tot het dakterras met zwembad. De architectonische afwerking zorgt voor een sfeer van discretie te midden van het bruisende stadsleven.

Op de tweede en derde verdieping bevinden zich nog eens vier slaapkamers, waarvan één met een dressing, en twee badkamers.

Op de begane grond is er een lichtrijk commercieel pand met een indrukwekkend vloeroppervlak van maar liefst 298 m². Bovendien is er een uitzonderlijke middeleeuwse kelder met kruisbooggewelven van ongeveer 100 m², die momenteel dienst doet als opslagruimte.

Deze woning is door de jaren heen uitste

Neem contact op