Huis te koop

519000€

4 slaapkamers 147 vierkante meters

Immoweb code : 11323484
Immoweb code : 11323484

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
147 vierkante meters bewoonbare ruimte
107 vierkante meters grond

Omschrijving

Uiterst gunstig gelegen stadswoning met 4 slaapkamers en st

CONTACT: Laura op 0473 41 35 62 of via [email protected]

Verkoop aan VRAAGPRIJS
Verkoop voor eigenaar-particulier

Mobiscore: 9,5/10!
Epc-score: B

Deze hedendaagse woning bevindt zich in de Lentestraat, een rustige, doch vlot bereikbare straat te Gent. Kenmerkend aan deze gunstige locatie is de nabijheid van universiteiten en hogescholen, winkels, het station Gent-Sint Pieters en de diverse invalswegen. Daarnaast ligt de woning ook op wandel- en fietsafstand van het historische stadscentrum.

Deze ruime woning met hoge plafonds onderging een totaalrenovatie in 2019.
De indeling is als volgt:
Op het gelijkvloers komt u binnen in de inkomhal met gastentoilet. Hier bevindt zich tevens de eerste slaapkamer. Verder bevindt zich de ruime dubbele leefruimte met zithoek, eetplaats en een keuken ingericht met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-luchtoven, dampkap en spoelbak). Het grote schuifraam en de lichtkoepel zorgen voor veel natuurlijk licht in de leefruimte. Via het schuifraam achteraan heeft u toegang tot het aangename terras in blauwsteen met aansluitend de tuin.

De eerste verdieping beschikt over een heel ruime slaapkamer, een tweede afzonderlijk toilet, een volledige geïnstalleerde badkamer met ligbad (ook douche), dubbel wasmeubel, aansluiting wasmachine en handdoekradiator en een aparte douchekamer met regendouche en enkel wasmeubel.

De tweede verdieping beschikt nogmaals over 2 ruime slaapkamers.
Alle slaapkamers zijn voorzien van

Neem contact op