Afgesloten garage te koop

590000€

Immoweb code : 11059202
Immoweb code : 11059202

Overzicht

Omschrijving

AALST-RUIM MAGAZIJN/GARAGE + WOONST op toplocatie te Aalst!

Zeer centraal gelegen bedrijfsgebouw met opslagmogelijkheden en met private aparte woning (appartement). Deze voormalig (grote) garage met private woonst kan U terugvinden nabij het bedrijventerrein NOORD (industrie Wijngaardveld) te Aalst, vlakbij de stadsrand en met vlotte verbinding naar E40 en N41 richting Dendermonde.

Deze eigendom bestaat enerzijds uit een magazijn+opslag van 465m² met aansluitend een woongedeelte op verdiep en een ruime parking, Het woongedeelte is een volwaardig appartement (op te frisse met inkomhall, woonkamer, 4 ruime slaapkamers en een badkamer, keuken en berging/wasplaats.)
De totale perceeloppervlakte bedraagt 465m², het appartement omvat een bewoonbare oppervlakte van 115m².

De garage heeft een sectionale poort van 371m hoogte +opslagruimte van 220m2
Dubbele beglazing en een centrale verwarming op stookolie
Ideaal voor iemand die op zoek is naar een ruime opslagplaats ! (hobbyist, ambacht, restauratie, productie, stallen van oldtimers, fitness-work-out ruimte, enz.)

Appartement kan ook mogelijk verhuurd worden na opfrissing
Bent U op zoek naar een handelsruimte/toonzaal (met private woonst) voor uw beroepsactiviteit op een commerciële locatie tussen Gent en Brussel? Op zoek naar een investeringsmogelijkheid met herontwikkelingspotentieel? Waar je gemakkelijk kan parkeren en op een boogscheut verwijderd bent van de E40 en centrum Aalst. Dan is dit pand, gelegen op een perceel van 21 a 45 ca zeker een aanrader.
Bezoeken ? bel 0496922772

Neem contact op