Afgesloten garage te koop

33950€

Immoweb code : 11100818
Immoweb code : 11100818

Overzicht

Omschrijving

Gesloten garagebox, uitzonderlijke ligging, Bistweg Wilrijk.

Uitzonderlijke kans in Wilrijk: Afgesloten garagebox te koop!

Gelegen in het hart van Wilrijk, op de Bistweg, biedt deze garagebox een unieke kans voor wie op zoek is naar een praktische opslagplaats of veilige parkeerplek. Op slechts 100 meter van het levendige winkelcentrum “De Bist”, geniet deze garage van een ideale locatie, perfect voor wie nabijheid tot voorzieningen en het stadsleven waardeert.

Deze garagebox, gelegen aan het einde van een doodlopende weg, biedt niet alleen rust en veiligheid, maar ook gemak. Met afmetingen van 5m60 diep, 2m90 breed en 2m10 hoog, plus een inrijbreedte van 2m50, is er voldoende ruimte voor zowel het parkeren van uw auto als voor extra opslag.

Recentelijk is er een aanzienlijke waarde toegevoegd aan deze eigendom. De poorten zijn vervangen door nieuwe, witte sectionale garagepoorten, die voorzien zijn van een waarborg van 10 jaar. De buitenmuren hebben een frisse look gekregen met een recente schilderbeurt in stijlvol kobaltgrijs, wat de garage een extra mooie uitstraling geeft.

Deze garagebox is niet alleen een functionele toevoeging, maar ook een investering die zijn waarde zal behouden door de gewilde locatie dicht bij het centrum.

Interesse of vragen? Neem gerust contact op via 0475/940 342 voor meer informatie of een bezichtiging. Rechtstreeks te koop van de eigenaar. Mis deze unieke kans niet om uw eigen garagebox in het hart van Wilrijk te bezitten!

Neem contact op