Andere panden te huur

2600€ + 150€ per maand

3 slaapkamers 232 vierkante meters

Immoweb code : 11360779
Immoweb code : 11360779

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
232 vierkante meters bewoonbare ruimte
200 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/08/2024

Omschrijving

EUROP. SCHOOL: Huisen 3 kamers + tuin +2parkings- Fort Jaco

FORT-JACO/VIVIER D'OIE - Gelegen nabij de Europese School, te midden van weelderige tuinen, straalt deze woning/loft charme en karakter uit. Gesitueerd binnen een bekroond afgesloten complex heeft deze woning een bevoorrechte locatie met gemakkelijke toegang tot winkels en openbaar vervoer. 230m2 verdeeld over twee niveaus (plus een kelder), beschikt het over triple beglazing, milieuvriendelijke bouw en voldoet het aan passieve standaarden. Een videofoonsysteem zorgt voor veiligheid.

KELDER: Omvat een wasruimte, kelder en een gesloten garage voor twee auto's.

BEGANE GROND: Entreehal met garderobe en gastentoilet. De volledig uitgeruste NEFF-keuken biedt een oven voor laagtemperatuur koken, een inductiekookplaat van 90 cm, een vriezer, een vaatwasser en voldoende opbergruimte. Woonkamer biedt volop ruimte om te ontspannen. De hoofdslaapkamer, compleet met badkamer, kijkt uit op een privétuin van 88m2 op het zuiden, met bijbehorend terras.

1E VERDIEPING: Bestaande uit twee slaapkamers, een tweede badkamer en een extra toilet.

In elk opzicht uitzonderlijk, biedt deze woning uitzichten op groene omgevingen.

BEZOEKEN EN VOORWAARDEN: 02/735.28.66 – [email protected] – http://locations.urbanscaper.com

PS: De huurprijs omvat niet het persoonlijk verbruik voor verwarming en warm water. Hiervoor dient een vast bedrag van €150/maand betaald te worden samen met de huur. Elektriciteit en televisie/internetabonnementen dienen rechtstreeks door de huurder te worden geregeld.

Neem contact op