Andere panden te koop

220000€

8 slaapkamers

Immoweb code : 11285663
Immoweb code : 11285663

Overzicht

8 slaapkamers

Omschrijving

Studentenkamers te koop - fantastische kans in Leuven!

Een kamer met eigen sanitair of studio in een volledig gerenoveerd studentenhuis, rustig gelegen in het hart van Leuven voor zoon, dochter of puur als investering?

Investeren in een unit in dit pand biedt dé mogelijkheid bij uitstek in een van de meest dynamische en gewilde steden voor studentenhuisvesting.

Met de renovatie in 2024 is dit studentenhuis volledig gemoderniseerd en voorzien van alle nodige faciliteiten om studenten een comfortabele en eigentijdse woonomgeving te bieden. Het huis beschikt over 8 units, waarvan 7 kamers met eigen sanitair en 1 studio. De units zijn volledig bemeubeld (bed, bureau, kleerkast en ontbijtblok met microgolf) en slim ingedeeld om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Studenten kunnen zich er door de kleinschaligheid van het project echt thuis voelen.

Bovendien is het pand uitgerust met zonnepanelen en heeft het een gunstig EPC-peil, waardoor het ook op gebied van duurzaamheid een aantrekkelijke vastgoedinvestering is.

Met een strategische ligging ten opzichte van het centrum, Gasthuisberg en alle voorzieningen die de stad te bieden heeft, is een kamer of studio in dit studentenhuis een unieke waardevolle investering.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze buitenkans. Wij kijken ernaar uit om u verder te helpen!

Team Flavus Studentenhuisvesting

Neem contact op