Andere te koop

498000€

4 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 11323803
Immoweb code : 11323803

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
143 vierkante meters grond

Omschrijving

'Gebouw met mogelijkheden / co-housing / kangoeroewoning / m

Het pand met maar liefst 250m2 bewoonbare oppervlakte bestaat op heden uit 3 (vergunde) appartementen. Er werd recent (2023) een vergunning bekomen voor de creatie van terrassen aan de achterzijde en optimalisering van de indeling. Het pand kan mits de nodige aanvraag/melding ook gebruikt worden in het kader van co-housing / kangoeroewoning of eigen woonst in combinatie met verhuur van een gedeelte. .

Het geheel is gunstig gelegen in de wijk Antwerpen-Dam, een gezellige buurt die een sterke heropleving doormaakt en nog verder zal doormaken in de nabije toekomst dankzij de vernieuwing van de Slachthuissite en de nabijheid van Park Spoor Noord (ingang om de hoek) Het openbaar vervoer en velo-stations zijn goed vertegenwoordigd op w Het gebouw, waarvan het skelet opgetrokken is van beton, dateert uit 2004 en verkeert in goede staat.
Er zijn 3 appartementen: het gelijkvloers (ca. 85m²) en de eerste verdieping (ca. 60m²) beschikken over 1 slaapkamer, terwijl het triplex appartement (ca.105m²) op de bovenverdiepingen 4 slaapkamers heeft.
De keukens en badkamers zijn op heden basic uitgevoerd.
Het gelijkvloers heeft toegang tot een zuid-georiënteerde koer (16 m²) en bijgebouw/berging.
Naast het dak dat conform de norm 2020 is, is de elektriciteit conform de AREI-vereisten. Verder hebben alle ramen dubbele beglazing. Er zijn aparte meters voor gas, water en elektriciteit aanwezig. Het pand is momenteel volledig verhuurd voor een bedrag van €2100/maand.

Neem contact op