Appartement te huur

1000€ + 90€ per maand

2 slaapkamers 94 vierkante meters

Immoweb code : 11321877
Immoweb code : 11321877

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
94 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Modern appartement op de eerste verdieping in centrum Aalst

Bent u op zoek naar een ruim appartement in het centrum van de stad? Dan is dit centraal gelegen appartement zeker iets voor u! Het bevindt zich op de eerste verdieping van het hoofdgebouw van nieuwbouwresidentie Karmel in een verkeersvrije straat. Het appartement bevat een inkomhal met apart toilet en vestiaire, een mooie leefruimte met open keuken en aansluitende berging, twee slaapkamers en een badkamer met lavabo, twee toiletten en inloopdouche. Bij het appartement hoort eveneens een zongericht terras en kelder. In het gebouw bevindt zich ook een berging. Het appartement werd reeds geschilderd, lichtarmaturen en gordijnen zijn voorzien.
Het is beschikbaar vanaf 1 april 2024. De huur van de garagebox bedraagt € 50/maand. Voor de gemeenschappelijke kosten wordt een provisie van € 90/maand aangerekend.

NL. Wenst u een bezoek? Gelieve dan het invulveld van deze website te vervolledigen met uw naam, uw telefoonnummer en uw e-mailadres. Wij zullen u vervolgens uitnodigen voor een bezichtiging.
FR. Vous souhaitez une visite ? Remplissez le formulaire de ce site web en indiquant votre nom, votre numéro de téléphone et votre adresse e-mail. Nous vous inviterons ensuite à une visite.
EN. Would you like a visit? Then please complete the form on this website with your name, phone number and e-mail address. We will then invite you for a viewing.

Neem contact op