Appartement te huur

920€ + 25€ per maand

2 slaapkamers 113 vierkante meters

Immoweb code : 11372213
Immoweb code : 11372213

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
113 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 27/05/2024
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim droom appartement met Zonnig Terras te Huur! 🌞


Welkom bij ons ruime appartement, gelegen aan de prestigieuze Leopoldlaan 100 te Aalst. Dit juweeltje op de 1ste verdieping biedt alles wat je zoekt in een droomwoning!

Met een oppervlakte van 113 vierkante meter, beschikt dit prachtige appartement over 2 slaapkamers en een groot zuidgericht terras waar je kunt genieten van de zonnestralen.

De ruime inkomhal verwelkomt je, terwijl de lichte en luchtige leefruimte en eetplaats aan de keuken je uitnodigt tot ontspanning. Grote schuiframen zorgen voor overvloedige natuurlijke verlichting, waardoor elke dag stralend begint. Een nieuwe lage energie verbruik installatie werd recent geinstalleerd.

De aparte handige uitgeruste keuken is een chef's droom, terwijl de badkamer met ligbad en dubbele wastafel een oase van rust biedt na een lange dag. Er is zelfs een apart toilet en een handige grote berging aan de keuken die tevens dienst doet als wasplaats.

Dit appartement wordt compleet gemaakt door een aparte privégarage in het gebouw en een gedeeld tuinhuis dat perfect is voor het opbergen van fietsen.

Met geluidswerende beglazing aan de straatkant en een CV op gas, is dit appartement niet alleen prachtig, maar ook energiezuinig en comfortabel.

En de locatie? Onovertroffen! Geniet van de nabijheid van het OLV ziekenhuis, perfect voor wie werkzaam is in de medische sector. Maar ook voor wie mobiliteit hoog in het vaandel draagt, is dit de ideale uitvalsbasis, met het treinstation en bushaltes op een steenworp afstand.
Bel nu

Neem contact op