Appartement te huur

900€ + 37€ per maand

2 slaapkamers 67 vierkante meters

Immoweb code : 11352728
Immoweb code : 11352728

Overzicht

2 slaapkamers
67 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Appartement

Ontdek dit juweeltje van 60m2, gelegen op de 1e verdieping van een klein flatgebouw van 3 verdiepingen in Anderlecht. Met zijn gezellige, warme sfeer biedt dit appartement een aangename leefruimte, perfect voor singles of koppels.

Het goed ingerichte interieur omvat een comfortabele slaapkamer, een volledig uitgeruste keuken, een ruime woonkamer van 19m2 en een badkamer met apart toilet. De belangrijkste attractie? Een privébalkon, ideaal om buiten te ontspannen.

Dit appartement ligt in een populaire wijk, omringd door lokale voorzieningen, groene ruimtes en dicht bij het metrostation Saint-Guidon. De locatie biedt een perfecte balans tussen rust en gemakkelijke toegang tot stedelijke activiteiten.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 februari 2024, met een maandelijkse huur van €740/maand en €10 voor gemeenschappelijke kosten, die alleen het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes dekken. De huurovereenkomst is voor 3 jaar en er wordt een huurgarantie van twee maanden gevraagd (1480 euro).

Deze flat is een unieke kans om in een comfortabele omgeving in Anderlecht te wonen. Mis het niet en contacteer ons

Neem contact op