Appartement te huur

1 slaapkamer 45 vierkante meters

Immoweb code : 10864219
Immoweb code : 10864219

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
45 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement

Stap binnen in dit gezellige 1-slaapkamer appartement, gelegen in een rustig art decogebouw op een toplocatie. Je bevindt je in een autovrije straat, pal in het bruisende centrum van Antwerpen, naast de befaamde Bourla Schouwburg. Dit betekent dat je alle gemakken van de stad binnen handbereik hebt, terwijl je geniet van een vredige omgeving.

Het appartement verwelkomt je met een aparte slaapkamer, waar je rustig kunt slapen en ontspannen. De volledige bevloering op prachtig parket geeft het appartement een warme en uitnodigende sfeer. Bovendien is het recent fris geschilderd, waardoor het direct klaar is om jouw persoonlijke touch te ontvangen.

De nieuwe badkamer is een waar genot, met een moderne instapdouche, een stijlvol badkamermeubel en een toilet. Hier kun je jezelf heerlijk verfrissen en ontspannen na een drukke dag in de stad.

De keuken is uitgerust met handige kasten, een elektrisch kookvuur, een dampkap, een dubbele spoelbak, een ijskast en een gezellige toog. Hier kun je al je culinaire talenten laten zien en heerlijke maaltijden bereiden.

Een groot voordeel van dit appartement is de aanwezigheid van een lift die direct stopt in het appartement.

Daarnaast beschikt het gebouw over een gemeenschappelijk dakterras dat optimaal is ingedeeld. Hier kun je genieten van de buitenlucht, ontspannen met een goed boek of gezellig samenzijn met medebewoners.

De huurprijs bedraagt 750 euro per maand, met een vaste kostenpost van 60 eu

Neem contact op