Appartement te huur

1290€ + 100€ per maand

1 slaapkamer 60 vierkante meters

Immoweb code : 11288836
Immoweb code : 11288836

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
60 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Uniek luxeappartement met zicht op de Schelde.

Welkom in dit weelderige gemeubeld appartement, gelegen op de meest exclusieve locatie in Antwerpen, met een adembenemend uitzicht op de majestueuze Schelde. Stap binnen in een oase van rust, waar moderne architectuur naadloos samensmelt met comfort en verfijning.
Bij het betreden van dit appartement wordt u meteen verwelkomd door een lichte woonkamer, voorzien van grote ramen die uitkijken op de Schelde. De natuurlijke lichtinval benadrukt de prachtige interieurdetails en creëert een serene sfeer die uitnodigt tot ontspanning.
De keuken is een meesterwerk van moderne designelementen en hoogwaardige Miele toestellen. Hier kunnen culinaire liefhebbers hun talenten laten zien en genieten van een panoramisch uitzicht terwijl ze hun favoriete gerechten bereiden.
De knusse slaapkamer is afgescheiden van de woonkamer door praktische Rimadesio schuifdeuren van Italiaans design. Voorbij de woonkamer bevindt zich een aparte dressing. De badkamer bevindt zich hierachter en is voorzien van een inloopdouche en wastafel.
Als parkeergelegenheid bevindt er zich een toegankelijke ondergrondse garage om de hoek onder het Zuidpark. Mogelijkheid tot het opladen van een elektrische wagen. De plaats voor uw fiets vindt u terug op de gelijkvloerse verdieping. Voor meer info: www.quares.be

Neem contact op