Appartement te huur

995€ + 150€ per maand

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 11343216
Immoweb code : 11343216

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 19

Omschrijving

2-slaapkamerappartement gelegen op de 19de verdieping van de

Ligging: De Lichttoren is gelegen direct naast het alom bekende "Park Spoor Noord" en op wandelafstand van 't Eilandje. Horeca, scholen, winkels en openbaar vervoer treffen we in de direct nabijheid aan.

Beschrijving: Het appartement is gelegen op de 19de verdieping van Residentie De Lichttoren. We betreden het appartement via de inkomhal dewelke toegang geeft tot alle andere ruimtes. Het appartement beschikt over een ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken. De keuken is volledig uitgerust met een oven, vaatwasser, kookvuur, dampkap en spoelbak. Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers. De kleinste slaapkamer, en de leefruimte geven toegang tot het terras vanwaar men een prachtig uitzicht heeft. Verder beschikt het appartement over een badkamer dewelke beschikt over een dubbele lavabo, bad met douchefunctie. Tot slot is er nog een berging aanwezig met aansluiting voor een wasmachine en droogkast en een apart gastentoilet. In de kelder is er nog een kelderberging aanwezig en een autostaanplaats.

Extra:
- E-peil: E67
- EPC: 109 kWh/m²/jaar
- Gemeenschappelijke kosten: €150 (provisie inclusief verwarming)
- Autostaanplaats verplicht bij te huren: €105
- Elektriciteit en water op eigen meter

Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse C
Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse C Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op