Appartement te huur

850€ + 40€ per maand

2 slaapkamers 65 vierkante meters

Immoweb code : 11343702
Immoweb code : 11343702

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
65 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Gerenoveerde duplex met 2 slaapkamers

Deze instapklare duplex is gelegen tussen het Eilandje, het centrum en de studentenbuurt en biedt voor zowel singles, jonge koppels, als studenten en ideale leefomgeving.
U komt binnen via de inkomhal op de 3de verdieping. Op deze verdieping bevindt zich 1 grote slaapkamer aan de voorkant die uitkijkt op de mooie bomen van Brouwersvliet, en 1 kleinere slaapkamer of bureau-ruimte aan de achterkant. Beide kamers hebben veel natuurlijk lichtinval. Tussen de kamers is er een badkamer met inloopdouche en lavabo, en een apart toilet.
Via de trap kom je in de leefruimte met zowel vooraan als achteraan natuurlijk lichtinval. De leefruimte is voorzien van parket en een uitgeruste keuken. De keuken beschikt over een keramisch kookvuur, dampkap, microgolfoven, koelkast, vaatwasmachine en wasmachine. In de leefruimte is aan de voorzijde nog een zithoek voorzien met eveneens uitzicht op de bomen. Aan de keuken grenst een overdekt zuid gericht terras, van waaruit je een mooi zicht hebt op Antwerpen, de Kathedraal en de Boerentoren. Op het terras is een ingemaakte kast voorzien, welke heel wat extra opbergruimte bied. Op het gelijkvloers is er een gezamenlijke fietsberging. En elk appartement heeft in de grote kelderruimte ook een privékelder.
Door de dubbele parkeerstrook onder de bomen en parkeerplaats langs de straatkant kan je meestal vrij dicht bij het appartement parkeren.
Het is beschikbaar vanaf augustus 2024.
Het appartement kan eventueel ook gemeubeld gehuurd worden.

Neem contact op