Appartement te huur

2 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 10076398
Immoweb code : 10076398

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement met karakter in über gezellige Harmoniewijk.

Mooie mix van retrogezelligheid en modern comfort in de gemoedelijke Harmoniewijk. Ruim, luxueus, sfeervol. Extra troef: intiem terras met uitzicht op het groen. Uitstekende OV-verbindingen, nabij alle invalswegen en op een boogscheut van de city buzz..
Dit appartement op de 1e verdieping is een mooie mix van vintage vibes en modern comfort. Aan de voorzijde de heerlijk ruime en lichte living op authentiek mozaïekparket. Deze krijgt een onverwachte L-vorm dankzij de cosy en suite eetruimte die woonkamer en keuken slim met elkaar verbindt. De friswitte keuken met haar geglazuurde metrotegeltjes en hypermoderne apparatuur is een feestje om in te kokkerellen.
De hal met z’n speelse boogvormige doorgang heeft een gastentoilet, ruime vestiaireberging en leidt naar twee volwaardige slaapkamers. De eerste fungeert momenteel als home office. De lichte ruime master grenst aan het westelijk gerichte terras met uitzicht op de tuin en het omringende groen. Een zondags ontbijtje of een verfrissende cocktail? Hier zit je gebeiteld!
Als afsluiter is er de luxe badkamer met inloopdouche, design lavabomeubel en handdoekdroger. Aansluiting voor wasmachine en droger is voorzien.
Comfy appartement met vintage vibes in de groene Harmoniebuurt. Een cosy hub met trendy resto’s, lommerrijke parken en uitstekende OV-verbindingen. Nabij alle invalswegen en op een boogscheut van de city buzz.

Neem contact op