Appartement te huur

*

1 slaapkamer 60 vierkante meters

Immoweb code : 10885079
Immoweb code : 10885079
*exclusief belastingen

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
60 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement

Prachtig Gelijksvloers 1-Slaapkamer Appartement met Terras en Uitzicht op een Schitterende Gemeenschappelijke Binnentuin

Dit charmante gelijkvloerse appartement biedt de perfecte combinatie van comfortabel wonen en de rustgevende schoonheid van een gemeenschappelijke binnentuin. Bij het betreden van dit appartement via de ruime inkomhal, valt direct de aandacht voor detail op.

Aan de rechterkant vinden we een volledig geïnstalleerd keukentje, voorzien van alle moderne gemakken. Een combi oven met hete lucht en microwave, een grote ingebouwde ijskast en een aparte diepvriezer staan tot uw beschikking. Een combi wasmachine voor wassen en drogen, een elektrisch kookvuur en een ruime spoelbak completeren deze goed ontworpen keuken, waar de overvloed aan kastruimte uw culinaire ambities volledig ondersteunt.

Aan de linkerkant van de inkomhal bevindt zich een royale ingebouwde vestiairekast en een gastentoilet, wat bijdraagt aan het gemak en de privacy van uw gasten. Een doordachte indeling is een kenmerk van dit appartement.

Naarmate we verder door het appartement wandelen, komen we aan in de lichte en uitnodigende woonkamer met uitzicht op de prachtige gemeenschappelijke binnentuin. Deze rustige groene oase geeft een gevoel van sereniteit en biedt een ideale plek om te ontspannen na een drukke dag. Het aangrenzende terras loopt over de volledige breedte van het appartement en is toegankelijk vanuit zowel de woonkamer als de slaapkamer. Een perfe

Neem contact op