Appartement te huur

1350€ per maand

1 slaapkamer 65 vierkante meters

Immoweb code : 10897786
Immoweb code : 10897786

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
65 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Gloednieuw gemeubeld appartement met 1 slaapkamer en dienst…

Beschikbaar voor korte verblijven! Wees de eerste huurder die kan genieten van dit nieuwe, moderne appartement met één slaapkamer in hartje Antwerpen. Gelegen aan de Plantin en Moretuslei is dit de perfecte plek voor iedereen die wil genieten van het stadsleven.

Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken waar alles aanwezig is om je meteen thuis te voelen. Aan de andere kant van het grote raam vind je een terras met tafel en stoelen, de ideale plek om tot rust te komen. De slaapkamer is lichtrijk met een groot bed dat is voorzien van zachte kussens en een gezellig dekbed. Er is ook een grote kast voorzien die ruim genoeg is voor een uitgebreide collectie kleding en accessoires. De kamer is smaakvol ingericht, met aandacht voor detail in elke hoek.

Ontdek de levendige buurt, waar u een verscheidenheid aan gezellige restaurants, pubs en bistro's vindt. Als u behoefte heeft aan natuur en rust, kunt u altijd naar het nabije Stadspark gaan. Het Centraal Station en het historische stadscentrum liggen op slechts 10 minuten wandelafstand.

We bieden een breed scala aan diensten, zoals gratis WiFi, een flatscreen-tv met kabelzenders, een volledig uitgeruste keuken met een magnetron, handdoeken en beddengoed, en een vergoeding voor nutsvoorzieningen. U kunt ook profiteren van onze uitstekende schoonmaakdiensten en de hulp van een vriendelijke serviceadviseur, geleverd door de uitstekende service van BBF.

De prijs begint vanaf € 1350,- per maand. Deze prijs is exclusi…

Neem contact op