Appartement te huur

1300€ per maand

1 slaapkamer

Immoweb code : 10898202
Immoweb code : 10898202

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
Verdieping : 3

Omschrijving

Splinternieuw gemeubileerd 1 kamer appartement te huur in c…

Beschikbaar voor korte verblijven! Dit geweldig eenkamerappartement aan de Ellermanstraat 61 gelegen in een praktisch nieuw gebouw dat zich dicht bij het centraal station en het diamantdistrict bevindt. U kunt genieten van de charme van het oude stadscentrum terwijl u verblijft in dit gemeubileerde appartement met diensten.

Er is een park met een speeltuin rond het gebouw. De buurt is vriendelijk en levendig, met tal van winkels, cafés en restaurants in de buurt. Als u behoefte heeft aan natuur en rust, kunt u altijd naar het nabije Stadspark gaan.

Het appartement is volledig gemeubileerd met een moderne afwerking en heeft alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. Het heeft een ruime woonkamer met een flatscreen-tv en kabel, een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser en magnetron, een comfortabele slaapkamer met beddengoed en handdoeken, een badkamer en een wasmachine. Het appartement heeft ook high-speed Wi-Fi.

Dit gemeubileerde appartement met diensten is beschikbaar voor kortetermijnverhuur en ex-pats die zich willen registreren bij het stadhuis. Mis deze kans niet om te wonen in een van de beste wijken van Antwerpen. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen!

U kunt ook profiteren van onze uitstekende schoonmaakdiensten en de hulp van een vriendelijke serviceadviseur.

De prijs begint vanaf €1.300 per maand. Deze prijs is exclusief de borg, elektriciteit en schoonmaak.

Neem contact op