Appartement te huur

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11034358
Immoweb code : 11034358

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Luxueus appartement met terras + optie 2 autostaanplaatsen.

Welkom bij dit prachtige 3-slaapkamerappartement, waar luxe en comfort samenkomen voor een onvergetelijke woonervaring. Gelegen in een rustige buurt, biedt dit appartement een unieke combinatie van stijlvol design en doordachte functionaliteit.

Betreed het appartement en word verwelkomd door een ruime inkom met de perfecte hoek voor een thuisbureau. De visgraat eiken parketvloer loopt door het hele appartement, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. De grote raampartijen geven bovendien een extra gevoel van ruimte en zorgen ook voor voldoende natuurlijk licht.

Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer, wat privacy en gemak toevoegt aan uw dagelijkse routine. De hoofdslaapkamer is voorzien van een verleidelijk ligbad, waardoor het een perfect toevluchtsoord is om te ontspannen na een lange dag. Bovendien zijn airco's in alle slaapkamers geïnstalleerd, waardoor u de controle heeft over de temperatuur voor een aangename nachtrust.

In de enorme leefruimte, die veel mogelijkheden biedt voor inrichting, zijn airconditioning en luchtverwarming voorzien, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur. Er is ruimte voor twee aparte salonruimtes en een eetkamer. De keuken, compleet met moderne apparatuur zoals een vaatwasser en inductiekookplaat, is het hart van het appartement. Een gezellige ontbijthoek en een aparte berging voegen extra comfort toe aan deze functionele ruimte.

Aan de achterkant van het appartement

Neem contact op