Appartement te huur

1050€ + 100€ per maand

1 slaapkamer

Immoweb code : 11406142
Immoweb code : 11406142

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
Verdieping : 2

Omschrijving

Te Huur: Luxueus Nieuw 1-Slaapkamer Appartement in Antwerpen

Welkom in uw nieuwe thuis! Dit splinternieuwe appartement, net opgeleverd en gelegen op de tweede verdieping, biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en stijlvol leven in het hart van Antwerpen.

Stap binnen in een moderne en volledig ingerichte woning, waar werkelijk alles aanwezig is: van borden en tassen tot lakens. U hoeft enkel uw persoonlijke bezittingen mee te brengen en u bent klaar om in te trekken. Als eerste bewoner geniet u van de frisheid en het comfort van een nieuwbouw.

Het appartement beschikt over een ruime slaapkamer en een eigentijdse badkamer met douche. De inkomhal is voorzien van een handig gastentoilet en een zeer grote berging met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast, wat voor extra gemak zorgt. De volledig uitgeruste keuken is een droom voor iedere kookliefhebber en biedt alle moderne voorzieningen die u zich kunt wensen.

Geniet van de zonsondergang op uw westelijk georiënteerde terras, waar u de hele dag door kunt profiteren van prachtig natuurlijk licht. Het energieverbruik is minimaal dankzij het uitstekende EPC A label en de BEN-status van de woning, wat betekent dat uw energiekosten verwaarloosbaar zullen zijn.

Optioneel kunt u een parkeerplaats huren in hetzelfde gebouw voor €100 per maand. De maandelijkse huurprijs van het appartement bedraagt €1050, met bijkomende maandelijkse kosten van €100. Het verbruik van water, gas en elektriciteit wordt individueel gemeten, zodat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk verbru…

Neem contact op