Appartement te huur

2 slaapkamers 133 vierkante meters

Immoweb code : 10314462
Immoweb code : 10314462

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
133 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Tijdloos tweeAppartement intemporel de deux chambres à couch

Dit sfeervolle tweeslaapkamerappartement met terras, parkeerplaats en gemeenschappelijke fietsenberging, ligt aan de bekende Jan van Rijswijklaan. Hier ben je vlakbij de tentoonstellingswijk, Sportcentrum Wilrijkse plein en slechts enkele tramhaltes verwijderd van Antwerpen centrum.
Met trap of lift bereik je de markante modernistische inkomhal van het appartement op de derde verdieping. De intieme entree voert naar de open en heerlijk lichte leefruimte op authentiek mozaïekparket. Dankzij de kamerbrede raampartij kijk je hier tijdens de lente- en zomermaanden onbelemmerd uit op het groen van de bomen in de laan. En in de winter kruip je samen met vrienden of familie lekker warm weg voor de smaakvolle openhaard.
De warme houten vloer en donkere houten raamkozijnen vormen een mooi contrast met de wit geschilderde muren en ingebouwde opbergkasten. Een fraaie balans kortom tussen stijlvol naoorlogs modernisme en hedendaagse elementen.
Een authentieke glazen schuifdeur geeft vanuit de living toegang tot de strakke witte keuken. Functioneel, compact en stijlvol als ze is, garandeert ze menig uurtje kookplezier.
De nachthal met ingebouwde kasten en apart toilet leidt naar de eerste slaapkamer. Deze is lekker licht en heeft een stoere brede plankenvloer en ingebouwde kastenwand.
De neutrale witte badkamer uitgerust heeft ligbad, badkamermeubel, tweede toilet en aansluiting voor was- en droogmachine.
En last but not Least is er de ruime masterslaapkamer me

Neem contact op