Appartement te huur

1300€ + 150€ per maand

2 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 10902647
Immoweb code : 10902647

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

NIEUW gemeubeld Appartement (WIFI & Netflix)

Omschrijving
Volledig NIEUW gemeubeld instapklaar appartement met twee slaapkamers te huur in Antwerpen

Locatie: Dit appartement staat te huur in de Carnotstraat, bevindt zich op loopafstand van de Meir, dé winkelstraat van Antwerpen, waar je kunt genieten van een breed scala aan winkels, boetieks en restaurants. Daarnaast is openbaar vervoer geen probleem, met het Centraal Station op 5 minuten wandelen. Verder stoppen bussen en trams vlakbij het appartement.

Omschrijving: In de Carnotstraat te Antwerpen vinden we dit gezellige, lichtrijke en volledig gemeubelde appartement te huur. Via de lift of trap bereiken we de 4de verdieping. In de ruime hal komen we uit op we de vernieuwde badkamer met een ruim bad, een wasmachine en droogkast van het merk MIELE. Badhanddoeken zijn aanwezig.

In beide kamers is reeds een dubbel bed geïnstalleerd.

Aansluitend is er het apart toilet. Het gerenoveerd appartement beschikt verder over twee ruime slaapkamers het werd volledig opgeschilderd. Verder hebben we de zonovergoten woonkamer incl. breedbeeld TV met aansluitend de volledig geïnstalleerde keuken met handige ingemaakte kasten en een zeer ruime berging.

Bijzonderheden: Gebouw volledig gerenoveerd in 2011 - Elektrische installatie conform - Zeer lage algemene vaste kosten - Ramen dubbele beglazing - Rolluiken id slpks - Gordijnen aanwezig - thermostatische kranen

Igv interesse, gelieve via whatsapp te reageren: 0032/487342878 of via mail: [email protected]

Neem contact op