Appartement te huur

1125€ + 85€ per maand

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 11346891
Immoweb code : 11346891

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Dakappartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen nabij Park S

Dit dakappartement bevindt zich op de 4e verdieping van dit nieuwbouwcomplex, bereikbaar via lift en/of trap. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de leefruimte met een open keuken, die profiteert van veel natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. De keuken is volledig uitgerust met een koelkast met vriesvak, vaatwasser, combi-oven en keramische kookplaat. Het terras aan de voorkant biedt uitzicht op het park en bestrijkt de hele breedte van het appartement. De 2 slaapkamers liggen aan de rustige achterzijde van het appartement, met toegang tot het tweede ruime terras. De badkamer is voorzien van een bad-douche combinatie en een dubbele wastafel. De ruime berging beschikt over aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.
Het appartement is gebouwd volgens de BEN-principes (Bijna EnergieNeutraal), wat betekent dat het zeer weinig energie verbruikt voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Dit resulteert in een lage energiefactuur.
Er bestaat de mogelijkheid om een autostaanplaats te huren voor €90 per maand. De provisie voor de gemeenschappelijke kosten bedraagt €85 per maand

Huurwaarborg: 3 maanden huur - Minimum duur huurovereenkomst: 3 jaar

Voor meer info: www.quares.be

Neem contact op