Appartement te huur

830€ + 70€ per maand

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 11312971
Immoweb code : 11312971

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ruim appartement in centrum Ekeren - Verhuurd

Als je op zoek bent naar een ruim appartement op wandelafstand van heel wat winkels, scholen, openbare diensten, parken en openbaar vervoer, dan hebt u nu waarschijnlijk uw appartement gevonden.

Dit ruim appartement bevindt zich in een kleinschalig gebouw ten midden van het centrum van Ekeren en beschikt over zo een 95m² bewoonbare oppervlakte. Je komt het appartement binnen in een kleine hal waar zich een apart toilet bevindt. Ook tref je er de toegang tot twee ruime slaapkamers, waarvan één slaapkamer toegang biedt tot een terras. Verder bereik je via deze gang ook de badkamer met lavabo en douchebad.

Tevens bereik je via deze gang de erg ruime woonkamer waar plaats is voor een salon en grote eettafel. Via deze ruime woonkamer bereik je ook de keuken die over een extra berging beschikt. De keuken is nieuw van 2023 en is uitgerust met een inductievuur, wasmachine, lavabo en oven. Verder is er ook veel opbergruimte en nog een plak voor een grote koelkast. Ook in de berging kan nog heel wat materiaal worden weggezet en er is ook ruimte voor een wasmachine en/of droogkast.

Vermits het appartement gelegen is in een klein gebouw zijn de gemeenschappelijke kosten erg laag. Deze bedragen +- 70 euro per maand en de provisie op water maakt hier al deel van uit. Er is ook de mogelijkheid om een garage bij te huren aan 90/maand.

Neem bij interesse zeker contact met ons op. Het appartement is meteen beschikbaar!

Neem contact op